Breaking News

Trodnevni online kurs o saniranju bola u terapiji sa sertifikatom IPH: 2-4 septembar 2023.

0 0

Jedna od kritčnih tačaka u psihoterapeutskoj intervenciji je saniranje bola, odnosno stvaranje okolnosti u kojima klijent može da podnese nepovoljnu situaciju u kojoj se nalazi, dok se ona terapijskim procesom ne promeni. Razlika između uspeha i neuspeha terapije može se često svesti na uspeh ili neuspeh intervencije u saniranju bola, jer osoba čiji bok je izražen nije u stanju da postupa kontrolisano i često donosi odluke i postupa na načine koji dodatno pogoršavaju već nepovoljnu situaciju u kojoj se nalazi. Zbog toga je psihoterapija duševnog bola ključni aspekt psihoterapeutske obuke za sve psihoterapeute.

Prvi trodnevni kurs koji nudimo namenjen je za grupu od 8-12 učesnika i, zbog kratkog roka prijave, sprovešće se online.

Kurs će početi u subotu, 2. septembra 2023 u 14h, sesijom koja će trajati do 16.30h. Nakon toga sledi pauza, i nova sesija od 19.00 do 21.00 , koja uključuje aktivan rad svih polaznika.

U nedelju će kurs takođe uključiti dve sesije, od 14h i od 19h, a u ponedeljak, 4. septembra, završiće se sesijom u 19h koja će istovremeno biti sesija procene učesnika.

 

Sertifikate ćemo dodeliti lično, u subotu, 16. septembra, ili u dogovoru sa učesnicima.

Cena kursa je 120 EUR.

Prijave odmah, na mejl office@iph.edu.rs. Prijave treba da sadrže CV i kratku poruku o razlozima za pohašanje kursa. Uslov: završen društveni fakultet. Kurs je posebno pogodan za psihoterapeute koji već rade sa klijentima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *