Breaking News

Zato moramo izaći na referendum i glasati „NE!“

0 0

Osnovni razlog za sprečavanje predloženih nelegitimnih izmena ustava je što je njihov cilj zaštita postojećih SNS kadrova u pravosuđu od lustracije i smene. Zagorka Dolovac bi tim izmenama bila ostavljena doživotno nedodirljiva, kao i oni koji su je upravo izabrali na funkciju po treći put zaredom, a to su upravo tužioci! Slično je sa svim ostalim milenkovićima u pravosuđu. Dakle, osnovna stvar je da ne podlegnemo dilovima Đilasa sa vlašću da se „pusti“ Zagorka i ostali (a ne zaboravimo da su Zagorku doveli oni, u vreme vlasti Borisa Tadića), i da se posle napravi fina saradnja sa SNS posle izbora koje će opozicija i izgubiti, ali će dobiti dovoljno mesta u parlamentu, funkcija, privilegija i novca da sa SNS živi udobno.

Dakle, prvo čišćenje pravosuđa, prvo uvođenje normalnog, poštenog pravosuđa, prvo lustracija i tranziciona pravda za sve nosioce pravosudnih funkcija koji su radili protiv naroda, pa tek onda eventualne izmene ustava.

Zbog onih 5-10% poštenih sudija i tužilaca, koji su mahom na vrhu strukture sudova i tužilaštava, mora se sprovesti čišćenje pravosuđa i njegovo upristojavanje.

Ove izmene ustava su prevara.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *