Breaking News

Najveća izdaja u istoriji Srbije

0 0

Sadašnja vlast, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, počinila je najveću veleizdaju od Kosovskog boja: ona je uništila srpsku porodicu, srpske šume, reke, zagadila srpske oranice i zemlju, prodala najplodniju zemlju Arapima, uništila urbano jezgro Beograda svojim ludačkim athitektonskim zahvatima, izbetonirala svaku travku na koju je naišla na Vračaru, Dorćolu, Novom Beogradu…

Vučićeva i Vesićeva “umetnost” kojom kite Beograd uništavajući zelene površine

Sve ovo su opšta mesta, ali za predstojeće izbore za nas obične ljude najvažnije je to da se Vučić okružio svetom koji nemilice krade državne fondove. On u vreme dok građani protestvuju zbog uništavanja životne sredine po Šumadiji zbog otvaranja stranih rudnika litijuma, potpisuje nove ugovore i održava sastanke sa predstavnicima australijske kompanije Rio Tinto, koja sprovodi ta iskopavanja.

Ovako izgledaju srpske reke pod Vučićem i Rio Tintom, nekada čiste da je iz njih moglo da se pije

Tajkunima je omogućio da naše planinske reke stavljaju u cevi da bi pravili male hidroelektrane, i time uništio dobar deo ekosistema i ekosveta, što je najveća vrednost koju jedan narod i jedna zemlja imaju.

Davao je izjave da mu ekologija nije važna. Da li su mu važni zdravlje i dobrobit naše dece?

Lagao je, sa svojim Kriznim štabom, o brojevima zaraženih i preminulih od koronavirusa, uključujući i lekare.

Ukinuo je vanredno stanje neposredno pred izbore, da bi dobio vlast, po cenu zaražavanja ogromnog broja ljudi, a onda odmah ponovo zaključao stanovništvo.

Tukao je demonstrante pred Skupštinom koji su protestvovali protiv policijskog časa, kakav ni jedna zemlja u regionu nije uvodila onako kako je to činio Aleksandar Vučić sa svojim saučesnicima u vlasti. Koristio je konjicu, dimne bombe, koje su otrovne, protiv omladine, i to bombe kojima je istekao rok upotrebe. Doveo je pse da ih pušta na ljude u sred Beograda.

Vučićeva policija na konjima pred napad na demonstrante zbog policijskog časa i zaključavanja

Napravio je dogovore sa Kinom protiv tradicionalnih saveznika srpskog naroda, zapadnih sila  i Evrope, doveo prljave kineske i korejske tehnologije u Srbiju, otvorio fabrike korejskih vlasnika u kojima građani Srbije nose pelene dok rade jer im se ne omogućava pauza za toalet. Pretvorio je ovaj narod u roblje azijatskih gospodara.

Zadužio je zemlju duplo u odnosu na dug koji je nasledio od prethodne vlasti, koristeći novac od kredita koje će vraćati naša deca, da njime kupuje glasove na izborima.

Monopolisao je sve državne medije, mnogo gore od Slobodana Miloševića, čiji je ministar informisanja lično on bio. Formirao je jedinu skupštinu bez opozicije, pored one u Pjongjangu, u Severnoj Koreji. I to je uradio u Srbiji, zemlji demokratije i slobodumnih ljudi.

Postavio je šofera za ministra vojske, pa onda za ministra socijalne poltike i rada, pa onda za direktora pošte!

Uništio je srpsko obrazovanje, uveo zanatske škole, “dualno školovanje” kojim se naša deca usmeravaju da u pelenama rade za kineske i korejske gazde za minimalne nadnice. Preuzeo je kontrolu nad novosadskim i beogradskim univerzitetom dovodeći u savete tih univerziteta ljude koji sa univerzitetom nemaju veze i koji nisu po volji univerziteta, nego po njegovoj volji.

Blatio je i klevetao, preko svojih tabloida i vlasti, najbolje među nama, razapinjući ih nevine, poput profesorke Danice Popović i profesora Vojina Rakića, koji je uspeo da se odbrani i pokaže sve Vučićeve laži.

Hapsio je učenike koji su protestvovali, đake iz srednje škole. Uhapsio je srednjoškolca Pavla Cvejića, zbog čega je ispred policije protestvovala cela Filološka gimnazija u Beogradu.

Protest učenika i nastavnika Filološke gimnazije marta 2019. zbog hapšenja maloletnog učenika

Uništavanje životne sredine, kršenje ljudskih prava, gušenje medija, uvođenje jednopartijskog parlamenta, degradacija životne sredine namernim štetnim industrijskim potezima na korist stranaca, davanje neistinitih informacija o epidemiji i umrlima, represija nad građanima konjičkom policijom i psima, svi predstavljaju akt veleizdaje elementarnih nacionalnih interesa.

Reč je o politici izdaje koja se čak i ne skriva, i kakvu ova zemlja nikada, od svog nastanka, nije doživela, čak ni za vreme turske okupacije.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.